Nu ook op zaterdag open!

U kunt nu ook op zaterdag terecht bij fysiotherapie & fysiofitness Smit.
Hier vindt u een overzicht van onze openingstijden.

Welkom bij Fysiotherapie & Fysiofitness Smit

Leven is bewegen

De mens beweegt en beweging is belangrijk voor de mens. Leven is bewegen! Een verstoorde beweging is een primaire indicatie voor behandeling. Beïnvloeding van het menselijk bewegingsstelsel vormt daarom een belangrijk onderdeel van onze gezondheidszorg, zowel in de preventieve, curatieve als in de palliatieve zorg. Jaarlijks bezoeken meer dan 3 miljoen mensen de fysiotherapeut, dé specialist in beweging.

Zonder verwijsbriefje naar de fysiotherapeut

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken.

De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts. Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken dan kunt u overdag bellen met (0547 388759) of in geval van spoed met 0618464695. Tevens kunt u via het contactformulier een afspraak maken.